World Families Forums - I think I am losing it.

ARCHIVAL COPY
Home Help Search Login Register

WorldFamilies has changed our Forum Operating system and migrated the postings from the prior system. We hope that you’ll find this new system easier to use and we expect it to manage spammers much better. If you can’t find an old posting, please check our Legacy Forum to see if you can see the old posting there.
+  World Families Forums
|-+  Special Forums - Note: You must be Logged In to Post. Anyone can browse.
| |-+  Notify us of a Problem
| | |-+  I think I am losing it.
« previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: I think I am losing it.  (Read 1668 times)
daleCastle
Member
**
Offline Offline

Posts: 6


« on: January 08, 2007, 04:04:25 PM »

I have been working on two different lines, Castle and Spencer. I wanted to post the Spencer line but by mistake posted it on the Castle Pedigree page. Is their some way to remove that and to put on the correct one. This forum is new to me and I am lost to find how to correct my error.
Logged
Terry Barton
Administrator
Guru
*****
Offline Offline

Posts: 1679


« Reply #1 on: January 08, 2007, 05:09:35 PM »

Dale, I went to the Castle site and found only your Cassel/Castle and your Corser pedigrees.  I assume that you must have deleted the Spencer pedigree?  (We don't support the Spencer project)

Terry
Logged
daleCastle
Member
**
Offline Offline

Posts: 6


« Reply #2 on: January 08, 2007, 05:20:44 PM »

Yes I did, thanks
Logged
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  


SEO light theme by © Mustang forums. Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC

Page created in 0.095 seconds with 18 queries.