World Families Forums - I think I am losing it.

ARCHIVAL COPY
Home Help Search Login Register
This is an archival copy of the old forum. This copy does not allow new posts, nor can you log in to this forum.
For the current active forum, please visit https://www.worldfamilies.net/forum.

+  World Families Forums
|-+  Special Forums - Note: You must be Logged In to Post. Anyone can browse.
| |-+  Notify us of a Problem
| | |-+  I think I am losing it.
« previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: I think I am losing it.  (Read 1543 times)
daleCastle
Member
**
Offline Offline

Posts: 6


« on: January 08, 2007, 04:04:25 PM »

I have been working on two different lines, Castle and Spencer. I wanted to post the Spencer line but by mistake posted it on the Castle Pedigree page. Is their some way to remove that and to put on the correct one. This forum is new to me and I am lost to find how to correct my error.
Logged
Terry Barton
Administrator
Guru
*****
Offline Offline

Posts: 1679


« Reply #1 on: January 08, 2007, 05:09:35 PM »

Dale, I went to the Castle site and found only your Cassel/Castle and your Corser pedigrees.  I assume that you must have deleted the Spencer pedigree?  (We don't support the Spencer project)

Terry
Logged
daleCastle
Member
**
Offline Offline

Posts: 6


« Reply #2 on: January 08, 2007, 05:20:44 PM »

Yes I did, thanks
Logged
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  


SEO light theme by © Mustang forums. Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC

Page created in 0.216 seconds with 18 queries.